Ruter til Vesterskovsløbet.

I forbindelse med Vesterskovsløbet har vi flere forskellige løb. På den måde forsøger vi at gøre Vesterskovsløbet til en begivenhed for hele familien, venneflokken, kollegaerne eller naboerne, uanset hvilket niveau man befinder sig på. Der er også mulighed for at deltage i en 5 km gårute. Som noget helt nyt i 2020 tilbyder vi et trail-løb på 12 km for dem der vil lidt mere – du kan godt regne med at blive beskidt og ruten markeres kun med flag ikke retning der vil hellere ikke vare depot på ruten.

Du kan deltage i vores kongedistance, halvmaraton, som består af 2 sløjfer. En ud i den forårsgrønne Vesterskoven og den anden ligeså..

5,6 km og 10 km løberne skal ud i Vesterskoven, hvor der er væskedepoter undervejs. Børneløberne løber ud af Louisevej og retur til stadion, så de får tilbagelagt 1/20 maraton. Alle løbere afslutter løbet med en Stadionspurt. Der er ligeledes præmier til hurtigste kvinde, mand og barn i Stadionspurten.

Læs mere om de øvrige præmier til løbet her.

Der plejer altid at være en rigtig god stemning blandt deltagere og tilskuere oppe på Haderslev atletikstadion og ude på ruten. Vi glæder os til at byde jer velkommen til Vesterskovsløbet 2020.